Vjenčanja

Sve za vaše bajkovito vjenčanje


VJANČANJA ZADAR

Za odabir bajkovitom mjesta za vjenčanja Zadar se ističe po svom romantičnom duhu. Odabir lokacije za svadbenu svečanost jedna od ključnih odluka koja će odrediti Vaš veliki dan. Provedite svoje najljepše trenutke u Levant Hotel & Weddings sali za vjenčanja. Kao najnoviji trend posebno se ističu vjenčanja na moru i zato je Sukošan, pokraj Zadra, odličan odabir.

NEODOLJIV AMBIJENT SALE LEVANT

Za bajkovitu atmosferu i svečani ugođaj vašeg događaja iz snova prvenstveno je zaslužan vrhunski ambijent samoga prostora svadbene sale Levant. Uređen s najkvalitetnijim sustavom rasvjete Bang & Olufsen te najsuvremenijim sustavom zvuka prilagodit će se svim vašim idejama i potrebama.

KOKTEL UZ BAZEN

Levant Hotel & Weddings raspolaže suvremeno opremljenim restoranom za do 350 uzvanika, vrtom s bazenom idealnim za koktel zabave ili zdravicu, te bogatom gastronomskom ponudom uz kojoj će vaši gosti siguro uživati!
Parking je osiguran!

APARTMAN ZA MLADENCE

Ako to žele, mladencima ćemo osigurati apartman za prvu bračnu noć. Apartman će pružiti dodatnu fleksibilnost, praktičnost organizacije i opuštenost na dan njihova vjenčanja.

SMJEŠTAJ ZA GOSTE

U mogućnosti smo osigurati smještaj za uzvanike po vrlo povoljnijim cijenama.

DOMJENAK PRIJE CRKVE

Zatrebate li mjesto na kojem će se vaši gosti okupiti prije ceremonije vjenčanja u crkvi, Levant Hotel & Weddings u mogućnosti je organizirati i domjenak dobrodošlice.

RUČAK NAKON SVADBE

Želite li sutradan svadbe organizirati ručak, rado ćemo vam izaći u susret


Parking je osiguran.